24 abr 2009

Y POR FIN NACIO!


No me puedo resistir a poner la portada del libro de Itziar Ziga!!Ya es una realidad de papel! y pronto llegara a Donosti! Y lo podremos comprar en la libreria Ulises  en la plaza Amezqueta nº7  en el barrio de Amara, telefono 943 46 16 30. Asi que quien lo quiera que se pase por alli!!

5 comentarios:

ITU dijo...

jajajajaj esa librería me suena de algo...
yo ya lo tengo en mis manos...

mua!!
Itu

GORA CHULAZAS!!!!!!!

Katalli dijo...

bien!!!
cuando vuelva del viña, lo primero ke pienso hacer con mis míseros euros ke me kedaran, pa ke digan luego ke la juventud precaria solo gasta para drogas..!!

ITU dijo...

A ver he hablado con la librería que lo va a traer (ejem) está ya pedido y tardará unos días pero estará ;)

Muz

ITU dijo...

Ke la Esti ponga un poooost!!! jajaja
Post ya!!!!

jiajiajaijaia, eske toy tan agobiada aki sola en mi casa toooortuuuraaaaa y vosotras pasadolo taaaaan bien!!!
aaaaaaaaaaa!!! socorrokokoko sisiliooooooo!!!!!!!

Muz
Itu

culé a mort dijo...

Durant el debat de política general d’aquesta setmana, Joan Ridao va deixar clar que el president espanyol ja havia esgotat amb escreix l’escassa credibilitat que li restava. De fet, no era pas la primera vegada que li fèiem saber que si no era capaç d’encarar la qüestió catalana, no calia que ens busqués. En aquest context, s’entendrà perfectament com encarem el debat de la setmana vinent en què s’han de votar les resolucions subsegüents.
Cada Grup parlamentari pot presentar fins a quinze resolucions. Com que compartim el Grup amb IU-ICV, Esquerra n’ha presentat cinc de signades conjuntament amb IU-ICV i cinc de forma singularitzada. Les deu abasten els següents àmbits temàtics, el contingut de les quals és penjat al web d’Esquerra.
1. Model de finançament de Catalunya i gestió aeroportuària aeroport d’El Prat.
2. Traspàs de rodalies i millora Pla de Rodalies.
3. Desplegament llei de la dependència i immigració.
4. Inclusió del distintiu autonòmic a les matrícules.
5. Desplegament Estatut.
6. Infraestructures eix mediterrani.
7. Impuls Pacte d’Estat per a l’ocupació, la protecció social i l‘economia productiva.
8. Mesures per al reconeixement de la pluralitat de l’Estat (llengua, seleccions nacionals, etc,)
9. Dinamització mercat laboral i protecció desocupació i autònoms.
10. Mesures econòmiques a adoptar davant la crisi
Val a dir que Esquerra ja va fer arribar al Grup Socialista (dijous a la tarda) que només s’avindria a negociar possibles acords si prèviament anunciaven públicament que estaven disposats a votar a favor, sense cap mena de retoc, les resolucions números 1, 2, 3. I per què? Perquè la nº 1 (finançament i aeroports) reprodueix textualment el text aprovat el 2 d’octubre de 2008 pel Parlament de Catalunya, amb el vot favorable de tot el catalanisme polític, tant el que és en el Govern de la Generalitat com el que resta en l’oposició (PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU). En aquesta resolució del Parlament es fixa el model amb què cal acordar el finançament que es desprèn de l’Estatut. Respecte a la segona part d’aquesta resolució, la que afecta als aeroports, la resolució conté el mateix que també va aprovar el Parlament de Catalunya, el 16 de novembre de 2008, amb el vot del PSC, i el que va es va aprovar al mateix Congrés dels Diputats arran d’una iniciativa d’Esquerra el 17 de juny de 2008, és a dir posició determinant de la Generalitat en la gestió de l'aeroport d'El Prat i traspàs dels de Reus, Girona i Sabadell
D’igual manera, la resolució nº2 inclou les mesures contemplades en la moció aprovada en el Congrés dels Diputats arran d’una iniciativa d’Esquerra de 17 de juny de 2008 per fer efectiu el traspàs de rodalies i la millora del Pla de Rodalies. Finalment, la nº3 (llei de dependència i immigració) reclama superar els dèficits en el desplegament de la Llei de Dependència que l’ofega econòmicament en relació a la prestació dels serveis que cal garantir, i un seguit de reclamacions relacionades amb les polítiques d’immigració que van des de doblar el Fons d’Immigració per a les CCAA fins als 400 milions a la necessitat de participació de la Generalitat en el lliurament dels permisos de residencia permanent o la mateixa concessió de nacionalitat, bàsic s per a desplegar el Pacte Nacional.
En definitiva, el PSOE coneix les condicions d’Esquerra. Tres condicions sine qua non, la possible no acceptació de les quals els obligarà a encarar la votació de les resolucions totalment aïllats i hauran d’assumir les conseqüències polítiques derivades de tants incompliments i enganys respecte a Catalunya. Acabo amb paraules del mateix Ridao pronunciades durant el debat quan digué a ZP que si bé Catalunya a l’inici de legislatura era el problema, al cap d’un any hagués pogut convertir-se en la solució,sempre i quan el PSOE hagués optat per complir els compromisos. Però no ha estat així i tot sembla indicar que ZP opta pel suïcidi polític.

CATALUNYA LLIBRE